ivera_logga_ORIG RGB JPG

Mat för den självläkande människan/Power Food/Inflammationsdämpandekost
Kostföreläsning 3 maj 2017 kl 18:30-19:30 hos Lidingö Fysioterapi
Hur kan vi äta för att stärka vår kropp inifrån? Vi går igenom de senaste rönen kring mat som stärker och läker vår kropp inifrån. Provsmakning.
Läs mer här

om ivera livslust

Fotograf Håkan Kjellgren

Gerd Westholm Kjellgren, Hälsovetare GIH
  

Hjärt- lungräddningsinstruktör           
Första hjälpeninstruktör                        
Diplomerad massör, GIH
Ledare inom friluftsliv, GIH, Friluftsfrämjandet
Livsstilscoach/hälsocoach
Föreläsningar
Träningsinstruktör, GIH

Sedan 2010 driver jag Ivera Livslust. Redan 2003 bestämde jag mig för att arbeta hälsofrämjande för individer, grupper och organisationer. 2006 tog jag min hälsovetarexamen från GIH, Gymnastik och Idrottshögskolans hälsopedagogprogram i Stockholm. Att arbeta med hälsa betyder för mig att göra skillnad i människors liv, både privat och professionellt.

Ivera Livslust erbjuder och utvecklar kundorienterade hälsofrämjande tjänster till livsstilsmedvetna företag och individer som värderar service och kunskap högt.
 
Som hälsovetare har jag arbetat med individer, grupper och organisationer. Allt från massage och träningsrådgivning, hälsofrämjande skola och fritid för barn och ungdomar till företagsanpassade föreläsningar och kurser.
 
Innan min hälsosatsning arbetade jag som teknisk illustratör, modellbyggare inom arkitektur och verkstadssnickare. Jag tillbringade 4,5 år i USA där jag studerade och arbetade i flera olika stater. Dessa erfarenheter har gett mig stor initiativförmåga och möjligheten att möta människor från olika branscher med olika nationaliteter.
 
Friluftsliv i olika former ligger mig varmt om hjärtat både professionellt och privat. 

Affärside

Ivera Livslust erbjuder hälsofrämjande utbildningar, behandlingar och produkter inom områden där vi har hög kompetens till medvetna företag och individer som värderar service och kunskap högt.

Certifierad utbildare och återförsäljare

Sedan 2005 är Gerd Westholm Kjellgren certifierad hjärt- lungräddningsinstruktör av Svenska rådet för hjärt- lungräddning.
Sedan 2014 är Gerd certifierad Första hjälpen instruktör.

fler HÄNDELSER

Känner du dig stressad?
Boka en välgörande massagebehandling vilken minskar stress och spänningar som satt sig i musklerna! 15 % rabatt gäller 24/5 - 7/5 2017. Bokar gör du enklast på lidingofysioterapi.bokadirekt.se och ivera.bokadirekt.se.

Glad Påsk
Överaska dina nära och kära med ett presentkort på en välgörande massagebehandling i påskägget. Hör av dig så levereras presentkortet till Påskafton.

Extra öppet påskveckan torsdag 13/4 på Karpvägen 29, Lidingö
Många vill ha massage denna vecka så det är öppet för bokningar hela Skärtorsdagen 10-18. Boka via ivera.bokadirelt.se, 070 570 28 17 eller info@ivera.se.

Det löser sig! Hälsocoachning med fokus på kost och vikt, i grupp
Vill du må bättre? Vill du gå ner i vikt? Vill du förändra ditt liv? Häslocoachningen är baserad på lösningsinspirerad livsstilsförändring med 6 tematräffar.
 
Det handlar om styrkor, möjligheter och framgångar samt utveckling av kompetenser och resurser. Arbetssättet bygger på att hitta lösningar och att göra framsteg i stället för att slösa energi på att fokusera på varför ett problem har uppstått och vem som har gjort fel. 
 
Datum: 28/1, 4/2, 25/2, 11/3, 25/3, 8/4 2017
Läs pdf här!

Kontaktuppgifter

Gerd Westholm Kjellgren
Hälsovetare GIH                              070-570 28 17                                       info@ivera.se                                   www.ivera.se

Postadress:
Hamnvägen 2, 181 66 Lidingö

Besöksadress:
MTT-kliniken, Värdshusv. 13
Gåshaga Brygga, Lidingö

Säte/fakturering:
Karpvägen 29
181 30 Lidingö

Godkänd för F-skatt
Org.nr. 630327-2725
BG 676-8196

Gerd Westholm Kjellgren      tel 070-570 28 17      info@ivera.se      www.ivera.se